Ipari irányítástechnika

Ipari vízkezelési technológiák

Legtöbb referenciánk az ipari vízkezelési technológiákból van. Előnyünk másokkal szemben, hogy több mérnökünk dolgozott éveken keresztül vízkezeléssel foglalkozó cégeknél, így nem csak a programozást, hanem a technológiákat is jól ismerjük.

Kommunális  ivóvízkezelés

A vízkezelés egy speciális ága, amikor emberi fogyasztásra alkalmas ivóvizet készítünk. A technológia általában egyszerűbb, mint egy ipari rendszernél, de ebben az esetben fontos a csíramentesség megőrzése, ehhez be kell tartani a megfelelő technológiai lépéseket.

Szennyvízkezelési technológiák

A szennyvízkezelésnél jellemzően a lassú, hosszú kifutási idejű szabályzások a jellemzőek. A vezérlés akkor lesz megfelelő, ha ezeket fel tudja ölelni. Ehhez mérnökeinknek szabályzástechnikai ismeretei segítenek, hogy ne csak a megérzésekre, hanem a számításokra is tudjunk hagyatkozni.

Vegyipari technológiák

A vegyipari technológiák általában emberéletre és környezetre veszélyesek, ezért nagyon fontos, hogy a biztonság legyen a legfontosabb szempont. Jellemzőek a gyors, precíz szabályzások, hogy a megfelelő fizikai jellemzők mellett menjenek végbe a kémiai reakciók.

Folyamatműszerezés

A vezérlések és szabályzások az információt a folyamatműszerezésből kapják. A világ vezető műszergyártóit használjuk, terepi beüzemelésükben jártasak vagyunk, a megfelelő műszerekkel és kommunikációs eszközökkel rendelkezünk.