Kereskedelem

Áramváltók

Kínálatunkban megtalálhatóak fix és bontható kivitelű, sínre és vezetékre húzható, csatolható áramváltók egyaránt 50A/5A-től 4000A/5A-ig.

Frekvenciaváltók

Kizárólagos forgalmazási joggal rendelkezünk az EMHEATER frekvenciaváltókkal Magyarországon. Rövid határidővel, általában raktárról tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni általános célú, remek ár/érték arányú frekvenciaváltókkal.

Ezen kívül Schneider Electric Altivar sorozatát kínáljuk rövid határidővel.

A kiválasztáshoz mérnökeink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésre.

Bizonyos frekvenciaváltóinkhoz díjmentes beüzemelést is biztosítunk. Részletekért látogassa meg a webshopunkat.

Univerzális átkapcsoló automatika

Egyedi fejlesztésünk az ASoS rendszer, egy széles körűen alkalmazható PLC alapú átkapcsoló automatika. Igény szerint vállaljuk a teljes rendszer szállítását, kivitelezését is. Kivitelező ügyfeleinknek pedig azért javasoljuk, mert a szoftver a webfelületén állítható be tetszőleges bekötéshez. Minden funkció és paraméter az egyszerűen kezelhető felületen érhető el, így a berendezést beüzemelő technikus minden beállítást el tud végezni, nincs szükség mérnöki vagy programozói jelenlétre. Amennyiben bővítésre van szükség, azt egyszeri licenc kód beírással meg lehet tenni, így minimálisra csökkenthető a rendszer üzembe helyezéséhez szükséges állásidő.